Wat is microbeton?

Microbeton is dikker en nog sterker. Microbeton heeft dezelfde eigenschappen als microcement maar is sterker en dikker. Microbeton is nog harder dan microcement en daarom meer geschikt voor plaatsen die intensief gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vloeren waarover veel gelopen wordt. Microbeton mag een maximale dikte hebben van 3mm tot 6mm. Dit betekent dat er patronen in aangebracht kunnen worden.

Vanwege de hardheid zijn microcement en microbeton geschikt voor vele toepassingen. Dit stucwerk kan aangebracht worden op zowel wanden als op vloeren van woonruimtes, kantoren, showroom en winkels. Microbeton en microcement vloeren zijn vloeren voor mensen die geen gewone gietvloer willen, maar juist een naadloze vloer met natuurlijke uitstraling. Microbeton vloeren hebben een grovere korrel dan Microcement

Microbeton is zeer sterk, waterdicht en hygiënisch. Dankzij die eigenschappen worden ze vaak toegepast bij zowel particulieren als bedrijven en praktijken. Microbeton en microcement zijn te gebruiken voor een luxe, strakke look maar ook voor een warme en levendige uitstraling. Microbeton lijkt meer op een natuurlijke betonvloer er zit minder kleur schakering in de vloer dus de kleur is vrij egaal, maar men blijft wel de spaanaanzet zien. Een met de handgesmeerde microbeton of microcement vloer zijn absoluut niet te vergelijken met alle andere soorten gietvloeren. Microbeton en microcement vloeren zijn unieke naadloze vloeren.De Spaan Microcement heeft een specialistisch opgeleid team die naadloze microcement vloeren, meubels en badkamers maakt in opdracht van De Spaan Showroom.
Wij denken graag mee in de mogelijkheden en laten u graag de afwerkingen in onze showroom zien.
Maak uw showroomafspraak en laat u deskundig adviseren in de mogelijkheden.

Deel met...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest